Despre noi

Exact Medical este un cabinet medical de ortopedie și ozonoterapie situat în București
specializat în tratamentul durerilor cronice și acute, traumatisme sportive, folosind tratamentul complementar natural, descoperit cu decenii în urmă, oxigen-ozonoterapie, antidureros, antiedematos.

Misiunea noastră

Rolul nostru este îngrijirea pacientului și alinarea durerilor, ameliorarea suferinței, îmbunătățirea modului de viață și randamentul.
Durerile cronice articulare prezintă o patologie complexă care de multe ori este motivul pentru indicații chirurgicale, la noi ameliorarea durerii cervicale, lombare, durerile de spate, hernia de disc, lombosciatica, durerile umerilor, cotului, mâinilor, șoldului, genunchilor, picioarelor, este o țintă a tratamentului eficient în cabinetul nostru.
Noi avem grijă de tine, scopul nostru este să asigurăm servicii medicale de înaltă calitate de la început până la sfârșit, noi depunem efort să tratăm fiecare pacient într-un mod individualizat, să te ajute să trăiești viața așa cum dorești, prin creșterea la maxim a potențialului fizic al pacientului.

Dr. Rifai Mohamad

Dr. Rifai Mohamad are o experiență de pesde 30 de ani în ortopedie, peste 15 ani în Ozonoterapie și mii de pacienți care au trecut prin mâinile lui. Experiența sa în diagnosticare și tratamente este o carte de vizită impresionantă.